Banner
Engel_gespiegelt_klein

Nieuwsgierig geworden?

Dan ben ik erg blij met uw bestelling!

Aangezien geen Duitse uitgeverij geïnteresseerd was in het uitbrengen van een boek over miskramen en doodgeboren kinderen, en aangezien de markt vanuit de uitgeverij gezien verzadigd was (onafhankelijk van de inhoud van de desbetreffende boeken) heb ik besloten mijn boekprojecten vanuit eigen initiatief en zelffinanciering met behulp van de uitgeverij “Shaker Media” op de markt te brengen.

Om de kosten voor verweesde ouders zo laag mogelijk te houden heb ik alles zo berekend dat voor mezelf een minimale marge overblijft.

Mijn medewerkers die tevens lotgenoten zijn en ik streven geenszins naar winst uit de verkoop van de boeken. Desalniettemin zijn er toch kosten ontstaan om de projecten op een professionele wijze te kunnen realiseren. Deze kosten moeten door de boekenverkoop en de opbrengst hiervan gedekt worden.

Aangezien de marges via de directe verkoop van de uitgeverij iets hoger zijn als via de boekhandel zou u me een groot plezier doen door via de Shaker Media Bookshop te bestellen. Alleen dan is het uiteindelijk mogelijk de ontstane kosten te dekken.

>> BESTELLING DIRECT BIJ DE UITGEVERIJ <<

logo-shaker-media
[Home] [Het Gedenkboek] [Recensies] [Bestellen] [Persinformatie] [Diversen] [Contact]